ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Τρία μετάλλια για τον Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων στο Β΄ Κύπελλο Taekwon-do 2022

Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για τον σύλλογο Taekwon-do Πρωτέα Ιωαννίνων, καθώς οι αθλητές του κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Β΄ Κύπελλο Taekwon-do 2022, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στην Αθήνα, με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Αικατερίνη Παπαδιώτη στην κατηγορία έως 64 κιλά νεανίδων και ο Γεώργιος Ντάκουλας στην κατηγορία έως 71 κιλά ανδρών, ενώ χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Μιχαήλ Κασαγιάννης στην κατηγορία έως 69 κιλά εφήβων. Στη διοργάνωση πήραν, επίσης, μέρος ο Σπυρίδων Θωμάς και η Εύα Θωμά.
«Ξεκινήσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας με επιτυχία και πιστεύω στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί και στα επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα. Φέτος η χρονιά είναι γεμάτη από μεγάλες διοργανώσεις. Ξεκινάμε με πανελλήνια πρωταθλήματα, με στόχο το Πανευρωπαϊκό τον Απρίλιο στην Ιταλία και τη μεγάλη πρόκληση το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα τέλη Αυγούστου στο Καζακστάν. Μέχρι τότε οι αθλητές του συλλόγου μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, θα έχουν μπροστά τους και διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις για να φτάσουμε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο για να διεκδικήσουν την συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και τις διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει σε δήλωσή του ο προπονητής του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων και εύχεται στους αθλητές του καλή αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης

«Εισιτήριο» για το Παγκόσμιο εξασφάλισε ο Ευάγγελος Πάντος

Στην κορυφή της Ευρώπης με βοήθεια εξ Ιωαννίνων