ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στα… χρώματα του Άγιαξ ο Αλ. Καχριμάνης (φωτορεπορτάζ)

Μια φανέλα του Άγιαξ, ένα αγαλματίδιο με την κεφαλή του Αίαντα και ένα λεύκωμα αφιερωμένο στον Σάακ Σβαρτ ήταν τα δώρα της αποστολής των βετεράνων του Άγιαξ στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, κατά την επίσκεψή της στο διοικητήριο της Περιφέρειας.

Την αποστολή της ομάδας της Ολλανδίας, η οποία βρίσκεται στα Γιάννενα για φιλικό παιχνίδι με την ομάδα βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχθηκαν έξω από το διοικητήριο ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΣ Δημήτρης Κλείτσας, ο γραμματέας Αιμίλιος Νέος και ο προπονητής τους Θανάσης Χαρίσης.
Εντός του διοικητηρίου τους υποδέχθηκε αρχικά ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Χάρης Λαζάνης και στη συνέχεια ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων, με τον Σάα Σβαρτ να παραλαμβάνει δια χειρός του περιφερειάρχη ένα αργυρό νόμισμα του Κοινού των Ηπειρωτών «Απει Ρωτάν», το οποίο αποτελεί και το έμβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα.
«Είναι χαρά μας που υποδεχόμαστε στην Ήπειρο τη θρυλική ομάδα του Άγιαξ. Η γενιά μου τον θυμάται ως κάτι το καταπληκτικό για την Ευρώπη και από τότε παρακολουθούμε την πορεία του. Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να αποτελέσει την αρχή για μια πιο δυνατή σχέση του Άγιαξ με τον “Άγιαξ της Ηπείρου”», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καχριμάνης και ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Σχετικά άρθρα

Συμβολή και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη νέα γέφυρα Κοράκου

Δεν υιοθέτησε την ανάγκη μητρώου για τα γεφύρια ο Αλ. Καχριμάνης

«Ανεφάρμοστη» κατά την Περιφέρεια η ΚΥΑ για την επιδότηση ρεύματος