ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Τρία μετάλλια για τον Π.Ν.Ο.Ι. στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Με ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν στα Γιάννενα οι αθλητές του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) από το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου πραγματοποιήθηκε η Α΄ φάση του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ ανδρών, ενώ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο ανδρών άνευ πηδαλιούχου μαζί με τον Νικόλαο Βλάχο. Το τρίτο μετάλλιο, χάλκινο αυτή τη φορά, έφεραν στον σύλλογο των Ιωαννίνων οι Νικόλαος Βλάχος και Μιχάλης Παπατσίμπας με πηδαλιούχο την Αικατερίνη Βλάχου στη δίκωπο ανδρών μετά πηδαλιούχου.
Στην 4η θέση τερμάτισαν η τετράκωπος ανδρών άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών με τους Εμμανουήλ Παπασταύρου, Βασίλη Παπακώστα, Αντώνη Σπύρο και Σεμπάστιαν Καλουιάν, η τετράκωπος ανδρών άνευ πηδαλιούχου με τους Μιχάλη Παπατσίμπα, Αντώνη Σπύρο, Νικόλαο Βλάχο και Σεμπάστιαν Καλουιάν, και το διπλό σκιφ εφήβων με τους Άγγελο Ντούσκο και Δημοσθένη Κουτσογιάννη, στην 5η η τετράκωπος ανδρών μετά πηδαλιούχου με τους Βασίλη Νταλαμάγκα, Βασίλη Πάνου, Νικόλαο Βλάχο, Μιχάλη Παπατσίμπα και πηδαλιούχο την Αικατερίνη Βλάχου, και στην 7η θέση η Χρύσα Πάνου στο σκιφ γυναικών.
Με τα τρία μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές του, ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων κατετάγη στην 11η θέση του συγκεντρωτικού πίνακα μεταλλίων επί συνόλου 27 συλλόγων.
Τέλος, ο Π.Ν.Ο.Ι. εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την κατάκτηση της δεύτερης θέση στον πίνακα μεταλλίων.

Σχετικά άρθρα

Δύο μετάλλια για τον ΠΝΟΙ στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ηπειρωτικός Αγών

«Ασημένιος» ξανά στο Ευρωπαϊκό ο Στέφανος Ντούσκος

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ