ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πρώτη νίκη στα πλέι άουτ της Α2 Ανδρών για τον Πανηπειρωτικό

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι άουτ της Β’ Ζώνης της Α2 Ανδρών πανηγύρισε ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ. το Σάββατο, επικρατώντας με 3-1 σετ (25-23, 16-25, 25-17, 25-19) του ΑΣΑ Έβρος.

Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου, απαλλαγμένη από το άγχος, μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, είχε υπομονή στο παιχνίδι της και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της νεανικής ομάδας του Σουφλίου, έφτασε στη νίκη.
Το Σάββατο 26 Μαρτίου ο Πανηπειρωτικός αντιμετωπίζει στην Αλεξανδρούπολη τον τοπικό Εθνικό.

Φιλαθλητικός Πρέβεζας και Α.Σ. Ελπίς για μια θέση στην Pre League Γυναικών

Φιλαθλητικός Πρέβεζας και Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων θα δώσουν τη μάχη για την άνοδο στην Pre League από τη Β’ Ζώνη (βορράς) του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Η ομάδα της Πρέβεζας επικράτησε με 0-3 σετ (13-25, 22-25, 19-25) του ΜΑΣ Νέα Γενιά στο ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου, ενώ ο Α.Σ. Ελπίς δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Α.Σ. Γιάννενα, τον οποίο κέρδισε με 3-0 σετ (25-12, 25-18, 25-10) στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» στη Θεσσαλονίκη.
Φιλαθλητικός Πρέβεζας και Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων αναμετρώνται το ερχόμενο Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας, με την ομάδα που θα επικρατήσει, να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο.

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας