ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ – Ήττες για Πανηπειρωτικό και Α.Σ. Γιάννενα

Με ήττες συνέχισαν Γ.Σ. Παηπειρωτικός και Α.Σ. Γιάννενα στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα, ενώ εντυπωσιάζει ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, που συνεχίζει αήττητος στην Α2 Γυναικών.
  • Τα λάθη και τον εκνευρισμό της πλήρωσε η ομάδα του Γ.Σ. Πανηπειρωτικού, η οποία ηττήθηκε με 1-3 σετ από την ΑΕΝ Πανοράματος, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, για την 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.
    Αν και η ομάδα του Κώστα Ζιώγου είχε την ατυχία να χάσει από τους πρώτους πόντους του παιχνιδιού τον Φώτη Γεωργάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την προσγείωσή του μετά από μία επίθεση, και ο Χρήστος Σαντζαρίδης που τον αντικατέστησε, αγωνίστηκε με πρόβλημα στη μέση, θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη.
    Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 3ο σετ, όταν ο Πανηπειρωτικός, ενώ προηγούνταν με 20-17, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προσπεράσουν με 20-21 και να είναι αυτοί που θα φτάσουν στην κατάκτηση του δεύτερου σετ. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι Γιαννιώτες φάνηκαν «άδειοι» από διάθεση και παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών της ΑΕΝ Πανοράματος.
    Τα σετ: 25-22, 19-25, 23-25, 15-25.
    Γ.Σ. Πανηπειρωτικός (Κ. Ζιώγος): Θυμιόπουλος, Γεωργάκης, Βελογιάννης, Λαγός, Μάντζιος, Αναστασίου, Κυπριανός (λ), Σαντζαρίδης, Μουζοκές, Γεροδήμος.
  • Την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έστω με δύο «συγκάτοικους», κλώτσησε ο Α.Σ. Γιάννενα, που δε βρέθηκε σε καλή μέρα και δίκαια ηττήθηκε στον Βόλο από την τοπική Αργώ με 3-0 σετ, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.
    Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη τιμωρήθηκε για την κακή της υποδοχή, αλλά και την αδυναμία της να περιορίσει επιθετικά την Πωλίνα Προκούντινα, η οποία ήταν η βασική εκφραστής των επιθέσεων των γηπεδούχων. Ενδεικτικό του πόσο στοίχισε στην ομάδα των Ιωαννίνων η κακή υποδοχή, είναι ότι ενώ προηγούνταν με 10-15 στο τρίτο σετ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 20-15, λόγω κυρίως της αδυναμίας της να έχει απάντηση στο σερβίς της Κασιούρα.
    Ο Α.Σ. Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας, κόντρα στον Φιλαθλητικό Λαρισσαϊκό, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.
    Τα σετ: 25-22, 25-18, 25-20
    Α.Σ. Γιάννενα (Τσιουπής): Παππά Αικ., Χαρατζόγλου, Παππά Κλ., Chabai, Τικμανίδου, Μπουρλή, Καλουτσάκη, Σαράφη, Τσάμου, Κακαγή, Ανουλίδου, Μπαρλά, Νιακοπούλου
  • Την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Τελευταίο θύμα του ο Ηρακλής Γέφυρας, του οποίου επικράτησε με 0-3 σετ στη Θεσσαλονίκη, συναντώντας αντίσταση μόνο στο 2ο σετ.
    Επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ασκληπιό Τρικάλων, ο οποίος είναι ουραγός και θεωρητικά η ομάδα της Πρέβεζας θα έχει εύκολο απόγευμα.
    Τα σετ: 17-25, 23-25, 7-25.
    Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Π. Παπαδόπουλος): Κοσμίδου, Σιούλα, Γκίμπερ, Parshyn, Κούκα, Ρίτσα, Θεοδωράκη, Πατακιάρα, Σάμπου.

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας