ΑθλητικάΑίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Κινδύνεψε με σοβαρό τραυματισμό αθλήτρια στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά μία αθλήτρια του Α.Σ. Γιάννενα στο παιχνίδι της ομάδας με τον Ασκληπιό Τρικάλων, στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα, το απόγευμα του Σαββάτου, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Κατά τη διάρκεια του 2ου σετ, το λίμπερο της ομάδας Αλεξάνδρα Νιακοπούλου έτρεξε να βγάλει μία δύσκολη άμυνα και στην προσπάθεια να επιστρέψει την μπάλα, έπεσε στα γόνατα και γλίστρησε ελεγχόμενα στο παρκέ. Όταν, όμως, σηκώθηκε για να συνεχίσει το παιχνίδι, ένιωσε ένα δυνατό τσίμπημα στο πόδι και διαπίστωσε πως ένα κομμάτι ξύλο, που ξηλώθηκε από το παρκέ, είχε περάσει την κάλτσα της και ήταν αδύνατο να κουνήσει το πόδι της χωρίς να τραυματιστεί. Το παιχνίδι σταμάτησε και η αθλήτρια μεταφέρθηκε υποβασταζόμενη στον πάγκο, όπου χρειάστηκε να κόψουν την κάλτσα της, προκειμένου να βγει το ξύλο, χωρίς να της προκαλέσουν κάποιο τραύμα.
Όπως διαπιστώθηκε ο τραυματισμός της ήταν επιπόλαιος και επέστρεψε στο παιχνίδι, ωστόσο θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αν η κάλτσα δε συγκρατούσε το ξύλο και έμπαινε στο πόδι της.
Αυτό που προκαλεί απορίες είναι πως το παρκέ είναι πρόσφατα ανακατασκευασμένο, ωστόσο φαίνεται πως κρύβει παγίδες, που θα πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να επισκευαστούν.

Σχετικά άρθρα

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών