ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ- Νίκες για Πανηπειρωτικό Γ.Σ. και Α.Σ. Γιάννενα

Την παρθενική νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών πανηγύρισε ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ, επικρατώντας με 3-0 σετ του ΑΠΣ Φθία Λαμίας.

Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και, στηριζόμενη στην εμπειρία των Λαγού, Σαντζαρίδη, Γεωργάκη και Θυμιόπουλου, κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη. Αν, μάλιστα, καταφέρει να περιορίσει τα λάθη, δε θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία.
Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-23.
Πανηπειρωτικός Γ.Σ. (Ζιώγος): Σαντζαρίδης, Βελογιαννής, Θυμιόπουλος (λ), Λαγός, Αναστασίου, Γεωργάκης, Μάντζιος, Μουζοκές, Γεροδήμος, Μητσόπουλος.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Σ. Γιάννενα, που για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών επικράτησε στο τάι μπρέικ του Ηρακλή Γέφυρας στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη, αν και δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έχασε το 1ο σετ, κέρδισε εύκολα τα δύο επόμενα, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2. Στη «ρωσικη ρουλέτα» έγινε μεγάλη μάχη, με την ομάδα των Ιωαννίνων να είναι τελικά αυτή που κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς.
Τα σετ: 25-16, 18-25, 18-25, 25-19, 16-18.
Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, που πέρασε και από τη Λάρισα, με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό να τον υποχρεώνει, πάντως, στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια. Η ομάδα της Πρέβεζας προηγήθηκε δύο φορές στα σετ, ωστόσο δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και χρειάστηκε να φτάσει έως το τάι μπρέικ.
Τα σετ: 13-25, 25-22, 19-25, 27-25, 12-15.

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας