ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Μετακομίζει» στη Σουηδία η Αγγελική Βιντσιλαίου

Στη Σουηδία θα συνεχίσει την καριέρα της η Αγγελική Βιντσιλαίου, καθώς μετά από συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με την Α3 Umea πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Σκανδιναβίας.

Τη μεταγραφή της διεθνούς με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας αθλήτριας ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ωστόσο ενδέχεται από τη νέα χρονιά να επιστρέψει ξανά στην ομάδα των Ιωαννίνων που διατηρεί την οψιόν ανανέωσης. «Η Αγγελική μας θέλησε να συνεχίσει την καριέρα της στο σουηδικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή ελληνίδας παίχτριας από ελληνική ομάδα. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την αγαπάμε και έχουμε την όψιον ανανέωσης για την επόμενη χρονιά μαζί της. Keep in touch λοιπόν Αγγελική και σε αγαπάμε!», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Γιώργο Μάστακα για τη βοήθεια στη μεταγραφή της, στις συμπαίκτριές της και στο προπονητικό τιμ εκφράζει η Αγγελική Βιντσιλαίου, δίνοντας την υπόσχεση ότι μια μέρα θα επιστρέψει στα Γιάννενα για να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.

Η Α3 Umea είναι εκ των κορυφαίων ομάδων της Σουηδίας, πρωταθλήτρια το 2019, και φέτος διεκδικεί εκ νέου το πρωτάθλημα, ενώ συμμετέχει και στο Eurocup. Ωστόσο, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού δεν έλαβε μέρος στις τελευταίες «φούσκες» της διοργάνωσης.

Η Αγγελική Βιντσιλαίου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στην Α1 με τη φανέλα του ΟΑ Χανίων κάνοντας εξαιρετική χρονιά, ενώ φέτος ,πριν τη διακοπή αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επιπλέον, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Πριν λίγους μήνες έκανε και το ντεμπούτο της στην Εθνική γυναικών στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε την πρόκριση για την τελική φάση. Μάλιστα σημείωσε και τους πρώτους της δυο πόντους στο ματς με τη Σλοβενία.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής

Με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC