ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ανανέωσε τη χορηγική συνεργασία με τη bwin το Ioannina Lake Run

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη bwin ανακοίνωσε το Ioannina Lake Run, καθώς η γνωστή στοιχηματική εταιρεία θα είναι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου περιφερειακού δρομικού event της χώρας, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα.

Η bwin στήριξε για πρώτη φορά το Ioannina Lake Run το 2019, δημιουργώντας ένα running team. Φέτος αποφάσισε να είναι εκ νέου μέρος της διοργάνωσης, θέλοντας όχι μόνο να ενισχύσει τον αθλητισμό και να προβάλει την αξία της συμμετοχής, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα επιστροφής στις συνήθειες της καθημερινότητας, με ασφάλεια και τήρηση των κανόνων που επιβάλλουν οι νέες υγειονομικές συνθήκες.
Ήδη όσοι δηλώνουν συμμετοχή για να τρέξουν στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και στις αποστάσεις των 10 χλμ. και 5 χλμ. στην παραλίμνια διαδρομή στο ομορφότερο κομμάτι της πόλης, δίπλα στα τείχη του Κάστρου και υπό τη σκιά των αιωνόβιων πλατάνων, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ξεχωριστά δώρα της bwin. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο των αγώνων με την ομάδα της bwin να δίνει ραντεβού στα Γιάννενα και να καλεί όλους να συμμετέχουν σε ένα δρομικό event, που κάνει εδώ και χρόνια τη διαφορά.

Σχετικά άρθρα

Ρεκόρ συμμετοχών και διαδρομής στο «30άρι»του Ioannina Lake Run

Τα ωκύπτερα στο μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023

Ψηφίζουν Ioannina Lake Run οι δρομείς

Ηπειρωτικός Αγών