Αθλητικά

Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Σεργκελασβίλι

Εγχειρίστηκε με επιτυχία στο Metropolitanο Λάσα Σεργκελασβίλι και σε λίγες ημέρες θα πάρει εξιτήριο για να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Η επέμβαση στο αριστερό γόνατο (ρήξη χιαστών) έγινε από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη. Εκτιμάται ότι σε έξι μήνες ο Σεργκελασβίλι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Όλη η οικογένεια του ΠΑΣ είναι στο πλευρό του και έχει την συμπαράσταση όλων. Μάλιστα επικοινώνησαν μαζί του από το Καρπενήσι οι παίκτες της ομάδας με διερμηνέα τον Νάουμετς και του διαβίβασαν τις ευχές τους να γυρίσει σύντομα σιδερένιος στα γήπεδα.

Αναμονή για τα τηλεοπτικά

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, καθώς δημοσίευμα της εφημερίδας Live ανέφερε ότι στόχος της νέας κυβέρνησης είναι να απεμπλακεί εντελώς η ΕΡΤ από τις αναμεταδόσεις αγώνων της Σούπερ Λίγκας 1. Ενδιαφέρον θα δείξει για τη Σούπερ Λίγκα 2 και για τη Β’ Εθνική, αλλά με μειωμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο σε σχέση με αυτά που είχαν συμφωνηθεί με τον προηγούμενο υφυπουργό Αθλητισμού, δηλαδή να πάρει η κάθε ομάδα Σούπερ Λίγκας 2 από 800.000 ευρώ και από 1,5 εκατομμύρια ευρώ οι τρεις ομάδες (ΠΑΣ, Απόλλων, Λεβαδειακός), που υποβιβάστηκαν. Έτσι όλες οι ομάδες είναι σε αναμμένα κάρβουνα, δεν κινείται τίποτα στην αγορά και χωρίς τηλεοπτικά δικαιώματα στις μικρές κατηγορίες θα ακουστούν πολλά «κανόνια».

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΠΟ

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι και το πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Σούπερ Λίγκα 1 και πόσες θα ανεβούν από τη Σούπερ Λίγκα 2. Οι δύο προκηρύξεις συγκρούονται. Η Σούπερ Λίγκα 1 αποφάσισε να πέφτει η τελευταία ομάδα και η προτελευταία να δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Σούπερ Λίγκας 2 και η Σούπερ Λίγκα 2 αποφάσισε να πέφτουν από τη μεγάλη κατηγορία απευθείας οι 2 τελευταίες ομάδες και να ανεβαίνουν προς τα πάνω οι δύο πρώτες ομάδες. Την τελική απόφαση θα λάβει η ΕΠΟ.

Πρόβλημα με Κάστρο

Χθες βράδυ αναμενόταν η απόφαση για την προσφυγή του Κάστρο σε βάρος του ΠΑΣ. Κύκλοι της ομάδας ανέφεραν ότι υπάρχει αισιοδοξία για απόρριψη της έφεσης, αλλά το θέμα είναι ότι ο παίκτης και να χάσει την προσφυγή, δε θέλει να γυρίσει στα Γιάννινα και διαμένει μόνιμα στην Κολομβία.

Θα γίνουν ακόμη τρεις μεταγραφές

Η σκληρή δουλειά συνεχίστηκε και χθες στο Καρπενήσι με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Η ομάδα θα επιστρέψει στα Γιάννινα την προσεχή Πέμπτη. Όσο για τα μεταγραφικά, υπάρχουν ακόμη ανοιχτά ζητήματα και δεν τελείωσαν οι μεταγραφές. Θα γίνουν ακόμη 3-4 προσθήκες για ενίσχυση περισσότερο του ρόστερ.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος