Αθλητικά

Κάτι παραπάνω από… τελικός το ματς με Ξάνθη!

Στον ΠΑΣ είναι απαρηγόρητοι για τις ευκαιρίες που έχασαν στο Αγρίνιο και για τον τρόπο που έχασαν 1-0 από τον Παναιτωλικό , με το γκολ του κεντρικού αμυντικού Άργκους στο 79ο λεπτό. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία και να σταθούν όρθιοι, για τα επόμενα οκτώ παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος.

Το ματς με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» είναι ένας ακόμη «τελικός» στη μάχη που δίνει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για να παραμείνει στην κατηγορία. Χθες οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Αγρίνιο, έκαναν αποθεραπεία και γι’ αυτούς σήμερα δόθηκε ρεπό. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χθες κανονικά, το ίδιο θα κάνουν και σήμερα.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Λίλα, ενώ εντάξει είναι και ο Ευαγγέλου, που λόγω ενοχλήσεων δεν ακολούθησε την αποστολή στο Αγρίνιο. Τιμωρημένος για 2η αγωνιστική είναι λόγω καρτών ο Αθανασιάδης και για ένα ακόμη παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κριζμάν, Παμλίδης και Σιόντης. Όπως αναφέρουμε και σε άλλο σημείο, η νίκη επί της Ξάνθης το Σάββατο είναι μονόδρομος. Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Πετράκης άφησε στον πάγκο τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Γιάκο και ξεκίνησε από την αρχή τους Κάργα, Σεργκελασβίλι, Νεόφυτο Μιχαήλ, Βιδάλ, οι οποίοι είχαν καλή απόδοση, πλην του τελευταίου που δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα. Ειδικά ο Σεργκελασβίλι ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα. Αν θα εμμείνει σε αυτές τις αλλαγές ο Πετράκης για το καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις.
Από χθες ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων με γενική είσοδο 10 ευρώ για τις θύρες 3, 4, 6 της μεγάλης σκεπαστής, 9 και 10 της μικρής σκεπαστής. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ. Η ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, επισημαίνοντας στην ανακοίνωση: «Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της σε όλες τις ερχόμενες αγωνιστικές. Όλοι μαζί στο πλευρό της ομάδας μας, όλοι μαζί στο στάδιο «Ζωσιμάδες». ΠΑΣ στα εύκολα, Γιαννενάρα στα δύσκολα».

Σχετικά άρθρα

Καπλάνειος, ζητείται ευαισθησία

Νέο ανέλπιστο δώρο 1,2 εκ. ευρώ από Μαυροπάνο!

Ηπειρωτικός Αγών

Πού βαδίζουν οι συζητήσεις με Γιαννίκη

Ηπειρωτικός Αγών