Αθλητικά

Γεωργουλόπουλος: Παίξαμε για την Ιστορία μας, θα επιστρέψει πάλι ο ΠΑΣ

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ Γιώργος Γεωργουλόπουλος που κοουτσάρισε και έστησε ορθολογιστικά την ομάδα, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση ανέφερε ότι ο ΠΑΣ έπαιξε για την ιστορία του και θα επανέλθει στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μιλάμε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, γιατί σήμερα προσπαθήσαμε και δείξαμε ότι πάνω απ’ όλα υπάρχει αξιοπρέπεια και αυτό πρέπει να υπάρχει γενικά στο ποδόσφαιρο. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για εμένα είναι ότι αντιπροσωπεύουμε έναν ολόκληρο Νομό, ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα, κόσμο που λατρεύει αυτό το σήμα και πρέπει να είμαστε κι εμείς αντάξιοι αυτών των πραγμάτων. Πρώτα απ’ όλα παίζουμε για την ιστορία της ομάδας και δεύτερον για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε γι’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Είχαμε κάποιες ατυχίες, έγιναν κάποια λαθάκια, βρεθήκαμε χαμηλά, αλλά δείξαμε ότι δεν είμαστε γι’ αυτή τη θέση».
Για τις επιλογές της ενδεκάδας κι αν ήταν με το βλέμμα στο αύριο: «Φυσικά και είναι με το βλέμμα στο αύριο. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει υποβιβαστεί πρέπει να κοιτάξουμε τα παιδιά που θα βοηθήσουν την επόμενη χρονιά. Φάνηκε ότι τα παιδιά μπορούν να ανταπεξέλθουν. Έχουμε νεαρούς αθλητές με μεγάλη αξία και πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα μείνει για πολύ στη Β’ κατηγορία, γρήγορα θα επανέλθουμε».

Σχετικά άρθρα

Μπράτσος: Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Κηφισιά

Γκαρσία: Θα το σκεφτώ αν μείνω στον Πανσερραϊκό

Γρηγορίου: Εγώ θα φύγω, αλλά η ομάδα πρέπει να δει την επόμενη ημέρα