Αθλητικά

Γκαρσία: Θα το σκεφτώ αν μείνω στον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και σφράγισε την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια ενόψει και της νέας σεζόν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου, στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και στο δικό του μέλλον στην άκρη του πάγκου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Σήμερα ανταμείφθηκε η προσπάθεια όλης της χρονιάς, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη. Από το καλοκαίρι, δουλέψαμε πολύ όλοι, οι παίκτες και ο πρόεδρος. Ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, αλλά έχουμε αυτό που αξίζουμε. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κόσμο, γιατί δεν μπορούσε να έρθει στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια, παλέψαμε με πολλές δυσκολίες και είμαι ευγνώμων για αυτό τον κόσμο και είναι ωραίο να απολαύσουμε τη σημερινή στιγμή που παραμένουμε και τη νέα χρονιά στη Super League. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν».
Για το αν θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα: «Πάντα σκέφτεσαι πολλά, τα θετικά και τα αρνητικά. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου και μετά θα το σκεφτώ τι θα κάνω. Πρώτα θα το μάθουν οι παίκτες και μετά οι δημοσιογράφοι».

Σχετικά άρθρα

Μπράτσος: Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Κηφισιά

Γεωργουλόπουλος: Παίξαμε για την Ιστορία μας, θα επιστρέψει πάλι ο ΠΑΣ

Γρηγορίου: Εγώ θα φύγω, αλλά η ομάδα πρέπει να δει την επόμενη ημέρα