Αθλητικά

Γρηγορίου: Εγώ θα φύγω, αλλά η ομάδα πρέπει να δει την επόμενη ημέρα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του επανέλαβε αυτό που είπε και μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ότι δεν θα είναι του χρόνου προπονητής και σημείωσε επίσης ότι η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει και την επόμενη ημέρα.

Οι δηλώσεις στη NOVA ξεκίνησαν με την ερώτηση πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστεί ένα παιχνίδι ενώ οι παίκτες του ήξεραν ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί, σημειώνοντας από την πλευρά του τα εξής: «Καθόλου εύκολο, γιατί όταν αυτό συμβαίνει και μαθηματικά και σε μία τέτοια ιστορική ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους μας. Θεωρώ ότι είχαμε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για σήμερα. Ήδη η ομάδα κοιτάει και την επόμενη μέρα βλέποντας κάποια παιδιά τα οποία ενδεχομένως να είναι για του χρόνου, αλλά θεωρώ ότι φέραμε σε δύσκολη θέση τον Πανσερραϊκό. Αυτό ήταν και το ζητούμενο για μας σήμερα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται και γενικά ό,τι καλύτερο μέχρι τέλους».
Για το αν θα είναι και του χρόνου στην ομάδα απάντησε: «Όχι δεν θα είμαι του χρόνου, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα δεν παύει να πρέπει να κοιτάει την επόμενη μέρα, άσχετα με το ποιος θα είναι στην ιδιοκτησία ή στον πάγκο, γιατί εγώ σίγουρα δεν θα είμαι. Η ομάδα και η κάθε ομάδα που είναι σε ανάλογη θέση θα πρέπει να κοιτάει την επόμενη μέρα».

Σχετικά άρθρα

Μπράτσος: Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Κηφισιά

Γεωργουλόπουλος: Παίξαμε για την Ιστορία μας, θα επιστρέψει πάλι ο ΠΑΣ

Γκαρσία: Θα το σκεφτώ αν μείνω στον Πανσερραϊκό