Οι τυχεροί Δημήτρης Μάνος (αριστερά), Μάρκος Βελλίδης (δεξιά), με τα παιδιά των ομάδων νέων που έτυχαν το φλουρί, σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και τον διευθυντή των γραφείων Αλέκο Πότση.
Αθλητικά

Μάνος και Βελλίδης πέτυχαν το φλουρί

Έγινε προχθές το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της πόλης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και των ομάδων Νέων.

Έγινε προχθές το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της πόλης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και των ομάδων Νέων. Το φλουρί έπεσε στους Δημήτρη Μάνο και Μάρκο Βελλίδη. Υπήρχε και ξεχωριστή πίτα για τα παιδιά των υποδομών και τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Πέτρος Θαυμαστός, Γιάννης Ζήκος, Αλέξανδρος Κυρτζόγλου και Άγγελος Παππάς. «Είχαμε ατυχίες από την αρχή της χρονιάς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης. Ολιγόλογος ήταν και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, που ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία για τη συνέχεια, να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στην Κατηγορία. Για τη σημασία των υποδομών αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής αυτών Δημήτρης Τερεζόπουλος, σημειώνοντας ότι ο ΠΑΣ έχει στόχο να αξιοποιήσει ταλέντα της περιοχής και να στηριχτεί σε παίκτες από την Ήπειρο. Από την πλευρά των καλεσμένων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας σημείωσε: «Είμαστε μια ημέρα μετά από ήττα, αλλά δεν χάθηκε τίποτα, η ομάδα μας έχει δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της. Βρισκόμαστε όλοι στο πλευρό της». Χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφέρειας απηύθυνε ο Οδυσσέας Πότσης εκφράζοντας και αυτός την πεποίθηση ότι ο ΠΑΣ θα κερδίσει την τελική μάχη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κύριο Χριστοβασίλη για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και την έχει σε αξιοπρεπή επίπεδα. Εμείς που γνωρίσαμε ως φίλαθλοι και ως παράγοντες τον ΠΑΣ των προ Χριστοβασίλη εποχών στη Β’ και στη Γ’ Εθνική, γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει ο πρόεδρος. Ευχαριστούμε τον κύριο Πετράκη για τις χαρές και τις επιτυχίες που μας χάρισε. Ο ΠΑΣ δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό και του χρόνου μπορεί και πάλι να κάνει πορεία προς την Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα

Νίκη σήμερα για να έχει ελπίδες παραμονής

Νίκη με Ξάνθη, έστω και με… μισό γκολ διαφορά!

Αιτία ο βοριάς

Λουκία Τζάλλα