Αθλητικά

Αλμέιδα: Κρατάμε τον τρόπο που κερδίσαμε

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι κρατάει τον τρόπο που κέρδισε η ομάδα, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο όταν ρωτήθηκε για την ομάδα του ΠΑΣ και αν αξίζει να μείνει στη Σούπερ Λιγκ.

Μεταξύ άλλων ο Αλμέιδα ανέφερε για το παιχνίδι: «Θα κρατήσω πολλά πράγματα. Είναι αυτή η συμπεριφορά που δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα ήταν μία επίδειξη του χαρακτήρα. Τα πρώτα 20 λεπτά μου άρεσαν πολλά. Μετά κάναμε λάθη επειδή βιαζόμασταν με τη μπάλα. Αυτό έδωσε στον αντίπαλο την ευκαιρία να σκοράρει. Τελείωσε το ημίχρονο και στην ανάπαυλα διορθώσαμε κάποια πράγματα. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να κερδίζουμε. Σήμερα κρατάμε τον τρόπο που κερδίσαμε. Βλέπω και παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια: Όλοι οι αντίπαλοι έχουν κάτι παρόμοιο: σε κάποια σημεία έχουν στιγμές αδυναμίες. Τελειώσαμε το παιχνίδι σε τέλειο βαθμό».
Για τον ΠΑΣ κι αν αξίζει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα: «Δεν συνηθίζω να κάνω σχόλια για αντίπαλες ομάδες. Θέλω να δείχνω σεβασμό σε παίκτες και προπονητές. Σε όλους εύχομαι το καλύτερο. Και φυσικά εύχομαι το καλύτερο για εμάς».

ΠΗΓΗ: aek365.org

Σχετικά άρθρα

Κόντης: Ομάδες όπως ο ΠΑΣ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λιγκ

Γεωργουλόπουλος: Αν μου γίνει πρόταση για τη νέα σεζόν θα την αποδεχτώ

Μπράτσος: Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Κηφισιά