ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ – Πήρε τη νίκη, μπορούσε και το τρίποντο ο Α.Σ. Γιάννενα

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών πέτυχε ο Α.Σ. Γιάννενα, ατακτώντας, ωστόσο, μόνο δύο βαθμούς, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ του ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, σε ένα παιχνίδι που κράτησε 2.30 ώρες.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή σε 2-1 σετ και έφτασε κοντά στην κατάκτηση και του επόμενου, ωστόσο λανθασμένες επιλογές στα σετ μπολ της το στέρησαν, με τους φιλοξενούμενους να οδηγούν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί που ο Α.Σ. Γιάννενα, παρά την απογοήτευση από τον τρόπο που χάθηκε το προηγούμενο σετ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να διατηρεί ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Τα σετ: 17-25, 25-22, 25-23, 29-31, 16-14.
Α.Σ. Γιάννενα (Κ. Τσιούπης): Γεροδήμος Αλ., Μάντζιος Ι., Ντανίκας, Γεροδήμος Σπ., Μάντζιος Φ., Σάσσι – Αναγνώστου, Σδρούλιας (λ), Τσιούπης (λ), Γεωργάκης, Χατζηκλημάνογλου, Πάππης.
ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής (Θ. Καβαρατζής): Ματθαίος, Καπιόζης, Χαλίλης, Θεοδωρακόπουλος, Τσιτσινάκης, Ντουντουλάκης, Φουμάκης (λ), Σταυρόπουλος (λ), Βαρσάμης, Σπύρου.