Αθλητικά

Γρηγορίου: Αξίζει να παλέψουμε για τον κόσμο μας

Ο προπονητής του ΠΑΣ Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και σημείωσε ότι αξίζει να παλέψει η ομάδα για τον κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έξι ημέρες μετά το ματς απέναντι στη Λαμία. Νομίζω ότι είχαμε εμφανή διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, κυρίως στο κομμάτι των ατομικών λαθών. Δεν επιτρέψαμε πολύ ποιοτικό αντίπαλο με πολλές λύσεις επιθετικές και όχι μόνο, να δημιουργήσει καμία ευκαιρία, εκτός από αυτή που απέκρουσε ο Νάγκι. Από εκεί και πέρα θέλαμε να δημιουργήσουμε εμείς δικές μας προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχω την εντύπωση ότι είχαμε δύο καλές στιγμές, κυρίως με τον Κόντε. Γενικά, αν μια ομάδα φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι, αυτή ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ανασταλτικά πήγαμε εξαιρετικά, όλα τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε και επιθετικά. Παρόλα αυτά με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα που έδειξαν τα παιδιά και εννοείται ότι θα πρέπει να καθίσουμε σε αυτή την εικόνα, σε αυτό το πάθος που έδειξαν τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως και τη συγκέντρωση. Με αυτά τα στοιχεία να πάμε στα επόμενα ματς και να διεκδικήσουμε ότι πρέπει να διεκδικήσουμε. Οφείλουμε να το κάνουμε για τον κόσμο του ΠΑΣ. Αυτό που έκανε περιμένοντας το πούλμαν της ομάδας, χωρίς να έχει δικαίωμα να μπει στο γήπεδο, για να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν σημαντικό. Συνεχίζουμε, δίνοντας πίστωση χρόνου στα νέα παιδιά, όσο μπορούμε. Έχω ξανατονίσει, ότι για να μπορέσουμε να είμαστε έτσι όπως θέλουμε, η διαδικασία των νέων παιδιών που έχουν έρθει είναι διαχρονικά η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Χρειάζονται χρόνο, χρειάζονται παιχνίδια και με αυτή την αντιμετώπιση που είχαμε σήμερα, θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».
Σε ερώτηση αν θα είναι ο Μπακαδήμας βασικός και στα επόμενα παιχνίδια ή θα επανέλθει ο Παντελάκης, ο κόουτς απάντησε: «Πάρα πολύ καλά πήγε ο Μπακαδήμας και ο Λιάσος, ο Ριένστρα. αν με ρωτάτε εμένα προσωπικά, δεν έχω δει κανένα παιδί που να ήταν μέτριο. Ακόμα και ο Τουτού, σε σχέση με έξι μέρες πριν που είχε ένα άσχημο παιχνίδι, σήμερα ήταν και αυτός πάρα πολύ καλός. Άρα, λοιπόν, εννοείται ότι το ποιοι παίζουν, ποιοι είναι στον πάγκο και ποιοι εκτός αποστολής, το καθορίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Εξάλλου αυτό ήταν το δόγμα σε όλες τις ομάδες που ήμουνα, να προσπαθώ να είμαι δίκαιος στα αποδυτήρια. Εννοείται ότι με την εμφάνιση που κάνανε, δικαιούνται να συνεχίσουν.

Σχετικά άρθρα

Κόντης: Ομάδες όπως ο ΠΑΣ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λιγκ

Γεωργουλόπουλος: Αν μου γίνει πρόταση για τη νέα σεζόν θα την αποδεχτώ

Μπράτσος: Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Κηφισιά