Ο γκολκίπερ Μιχαήλ Λαδιάς θα συνεχίσει στην Επισκοπή Ρεθύμνου
Αθλητικά

Ο Λαδιάς από τη Θύελλα Κατσικά στην Επισκοπή Ρεθύμνου

Η Θύελλα Κατσικά ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα Μιχαήλ Λαδιά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Επισκοπής Ρεθύμνου.

Πέρυσι είχε αγωνιστεί με τον Θεσπρωτό στη Σούπερ Λιγκ 2. Παράλληλα η Θύελλα ανακοίνωσε ότι έκλεισε και άλλον τερματοφύλακα το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Η ανακοίνωση της Θύελλας: «Η Θύελλα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λάδια Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ τίμησε την φανέλα μας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Έπειτα από την ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά του παίχτη για πρόταση από την ομάδα της ΑΟ Επισκοπής Ρεθύμνου η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τον 4 όμιλο αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε στον Μιχαήλ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του. Η πόρτα της Θύελλας θα παραμείνει ανοιχτή για εσένα. Η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με τερματοφύλακα, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες καθώς παραμένουν κάποιες τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες».

Σχετικά άρθρα

Έχασε 2-0 στα Τρίκαλα και υποβιβάστηκε η Θύελλα Κατσικά

Καταιγίδα η Θύελλα Κατσικά 4-0 τον Βατανιακό Κατερίνης

Ευχές για καλή πορεία της Θύελλας στην κοπή της πίτας

Βαγγέλης Γυφτόπουλος