Απόψεις

Σπύρος Ριζόπουλος: Πέρασε υποψήφιο του για «τρολ του Καχριμάνη»

Την τύχη του Σπύρου Ριζόπουλου στον πολιτικό στίβο δεν μπορούμε να την προδιαγράψουμε, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα έκανε μεγάλη καριέρα, αν αποφάσιζε να μεταπηδήσει στο stand up comedy.

Η παρουσίαση των υποψηφίων την Πέμπτη ήταν απολαυστική, καθώς η αναφορά στα χαρακτηριστικά τους θα μπορούσε να αποτελέσει υλικό για μια ολόκληρη παράσταση. Και κάπως έτσι, έφτασε από το να παρομοιάσει μια υποψήφιά του, που αντιστάθηκε στις πιέσεις, με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, επικαλούμενος μια φράση του -που όσο κι αν ψάξαμε, δε τη βρήκαμε πουθενά- μέχρι να περιγράφει πώς ένας αστυνομικός γυρίζει τα λαγκάδια και τα ρέματα. Για τον οποίο πρόσθεσε ότι, όταν του είχε στείλει σε μήνυμα μια φωτογραφία του με το σήμα της νίκης, νόμισε πως «είναι τρολ του Καχριμάνη». Κι ακόμη απέχουμε τρεις και πλέον μήνες από τις κάλπες…

Τσάμπα το εγκώμιο

Ένα ακόμη από τα πολλά αδειάσματα, που έχει υποστεί μέχρι σήμερα, περίμενε την Παρασκευή τον Σπύρο Ριζόπουλο. Μία εκ των 18 υποψηφίων, που ανακοίνωσε την Πέμπτη, με ανάρτησή της στο facebook, δήλωσε ότι δεν ισχύει η ανακοίνωσή της ως υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου. Το αν το μετάνιωσε ή δεν είχε ποτέ συμφωνήσει, είναι άγνωστο προς εμάς και δε νομίζουμε πως έχει και τόση αξία να το διερευνήσουμε. Τσάμπα, πάντως, το εγκώμιο που της έπλεξε ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου», που μαζί με την αιτιολόγηση της απουσίας της από  την παρουσίαση λόγω εργασίας της στο αρτοποιείο της στην Πρέβεζα, περιέγραφε παραστατικά πώς δίνει το ψωμί στους πελάτες.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Τατιάνα

Η προχθεσινή εκδήλωση της Τατιάνας Καλογιάννη, πέραν όλων των άλλων, συνετέλεσε και για να ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό το τοπίο σε σχέση με το ποιοι θα την ακολουθήσουν στο εγχείρημά της και ποιοι θα μείνουν –ενδεχομένως- με τον Νίκο Γκόντα, αν και υπάρχουν και κάποιοι, που απλώς προτιμούν να μην εκδηλωθούν ανοιχτά στην παρούσα χρονική στιγμή. Εκτός, λοιπόν, των Βασίλη Κοσμά και Γρηγόρη Γκίκα, οι οποίοι έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», ο πρώην δήμαρχος μάλλον δε θα πρέπει να υπολογίζει και τους Λισγάρα και Τζίμα. Όπως δε θα πρέπει να υπολογίζει και ο Θ. Μπέγκας τους Π. Κολόκα και Β. Καλούδη, με τη διαφορά πως προφανώς το ήξερε.

 

Σχετικά άρθρα

Στο κεντρικό κράτος το μπαλάκι για την Παμβώτιδα

Η πίτα του Ταμείου Ανάκαμψης και το κομμάτι της Ηπείρου

Κόβει κάθε δεσμό με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο Σπ. Ριζόπουλος