Στην πλατεία Μαβίλη, την Πέμπτη το απόγευμα από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, πλήθος κόσμου, κυρίως νεανικών ηλικιών, στήθηκε στην ουρά για να δοκιμάσει burger από τα χέρια του 1ου έλληνα master chef.
Οι εικόνες κάλλιστα θα μπορούσαν να θυμίζουν και ουρές για συσσίτιο απόρων, αλλά εδώ δημιουργήθηκαν για χάρη του Άκη, ο οποίος μοσχοπούλησε για λογαριασμό της εταιρείας τα burger του με τρεις πατάτες συνοδεία, στην κάθε άλλο παρά προνομιακή τιμή των 10 ευρώ, με «δώρο» ένα παγωμένο αναψυκτικό της εταιρείας. Με δεδομένο πως στην επόμενη στάση του food tour festival στη Θεσσαλονίκη, θα προσπαθήσει να πετύχει ρεκόρ Γκίνες, πουλώντας 2.200 burger σε μία ώρα, φανταζόμαστε πως κι εδώ θα πήγαν καλά οι δουλειές.
Σ.Ε.