Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο Θανάσης Στάικος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο Κυριακή (1/10) και ώρα 20.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τελικά ο Τζίνο επειδή το τελευταίο διάστημα έπαιζε με πρόβλημα στον μηρό δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω 3 κίτρινων καρτών στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Θα απουσιάσουν επίσης οι Καραχάλιος (αποβλήθηκε στις Σέρρες), Εραμούσπε (κίτρινες κάρτες), Ριένστρα, Κύρκος (τραυματίες). Για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν ο Σούλης και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Ναούμης, Βρακάς, Νίκος Λώλης, Τσίρης, Μίνα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΣ εναντίον του Ολυμπιακού. Εντάξει είναι ο Γκάρο, που είχε ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ο Έφορντ που λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στην αποστολή και οι Μπιλμπάο, Μπεγκάλα που ήταν εκτός πλάνων στα προηγούμενα παιχνίδια. Μόνον ο Μπιλμπάο είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ. Το μενού στην απογευματινή προπόνηση είχε συναρμογή και ρόντο για να ακολουθήσει παιχνίδι κατοχής.
Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Στάικος είναι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Πανάγου, Κιάκος, Τσαούσης, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Λιάσος, Αλέξανδρος Λώλης, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Έφορντ και Κόντε.

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ