Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Η αποστολή για Σέρρες και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στις Σέρρες ταξίδεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αύριο Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική.

Ο Τζίνο που είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο χθες ήταν καλύτερα και μπήκε στο λεωφορείο για τις Σέρρες. Θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή πως θα είναι για να αποφασιστεί η συμμετοχή του. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ριένστρα, Κύρκος, ο Έφορντ που είναι αδιάθετος, οι Μπορταγκαράι, Μπεγκάλα και οι νεαροί Βρακάς, Τσίρης, Νίκος Λώλης, Ναούμης, Μίνα που θα αγωνιστούν αύριο με την ομάδα Νέων Κ19 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επιστρέφουν οι Καραχάλιος, Τζίμας, Τσαούσης. Χθες έγινε πρώτα προπόνηση όπου ο Θανάσης Στάικος έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες και στη συνέχει επέλεξε για την αποστολή τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκο, Τσαούση, Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Λιάσο, Τζίνο, Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Λεό, Κόντε.

ΕΚΤΙΕΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Θα τον αντικαταστήσει ένας εκ των Μπακαδήμα, Μπορταγκαράι. Ο Εραμούσπε σήμερα θα ταξιδέψει κανονικά για τις Σέρρες.

ΡΕΦΕΡΙ Ο ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ

Τον αυριανό αγώνα του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ στις Σέρρες θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας του συνδέσμου Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Κολιάκος, Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Στο VAR ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) και βοηθός AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας). Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι: Παναιτωλικός – ΟΦΗ Ανδριανός (Αχαΐας), ΑΕ Κηφισιάς – Λαμία Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Ολυμπιακός – Άρης Μοχάμεντ Αλ Χακίν (Σουηδίας), ΠΑΟΚ – Βόλος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Ευαγγέλου (Αθηνών), ΑΕΚ – Ατρόμητος Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΧΑΓΕΚ

Σήμερα θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία του Πανσερραϊκού υπό την επίβλεψη του Πάμπλο Γκαρσία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ. Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Χάγεκ που στο παιχνίδι με τη Λαμία εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20, 15 και 10 ευρώ.

Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

όπως τονίσαμε και χθες, επέκταση συμβολαίου του Ζήση Καραχάλιου από το 2025 στο 2027 πρόκειται να γίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβραβεύοντας τις μεγάλες υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα ο έμπειρος μέσος. Για τον λόγο αυτόν ήταν στα Γιάννινα ο μάνατζέρ του Βασίλης Ρόβας που είχε συζήτηση με τους παράγοντες της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώθηκαν χθες από τον Βασίλη Ρόβα, επήλθε συμφωνία των δύο πλευρών που θα οριστικοποιηθεί προσεχώς με την υπογραφή νέου συμβολαίου.

ΖΟΥΜ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

Κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν ο δεξιός αμυντικός Κάρλες Σόρια που αποκτήθηκε πέρυσι από την Εστορίλ Πορτογαλίας. Γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1996 στην πόλη Ιγουαλάδα της Καταλονίας που εντάσσεται στην επαρχία Βαρκελώνης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, φτάνοντας μέχρι και την ομάδα Β’. Η Εσπανιόλ είναι από τα μεγάλα κλαμπ του ισπανικού ποδοσφαίρου με κατακτήσεις και κυπέλλων Ευρώπης. Στη Λα Λίγκα της Ισπανίας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Η Εσπανιόλ Β’ τον έδωσε αρχικά δανεικό για έναν χρόνο (2017-18) στην ΑΕΚ Λάρνακας Κύπρου και το 2020 τον έδωσε με μεταγραφή στην Εστορίλ Πορτογαλίας που είχε ανεβεί στην Α’ Εθνική. Από εκεί πέρυσι ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ο ΡΑΝΤΟΒΑΤΣ

Ο 27χρονος Βόσνιος μέσος Σαμίρ Ράντοβατς, που είχε περάσει και από τον ΠΑΣ τη σεζόν 2019-20, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ηλιούπολης, η οποία αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2 (Β’ Εθνική). Στον ΠΑΣ είχε 4 συμμετοχές στη Β’ Εθνική.

Σχετικά άρθρα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και η περίπτωση Εραμούσπε

Βαγγέλης Γυφτόπουλος