Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Ολυμπιακό

Μπορεί ο ΠΑΣ να έχει αγώνα την Πέμπτη στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, αλλά από σήμερα τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα.

Ισχύουν τα γνωστά, όπως με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, όπου ο κάθε κάτοχος θα έχει το δικαίωμα να αγοράσει και δύο επιπλέον εισιτήρια για φίλους του. Ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη που θα ακολουθήσουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (01/10, 20:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ.
Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€

ΘΥΡΑ 9 -> 20€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 10€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.
Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα/ Διαβατήριο).
Για τον λόγο αυτό δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστή θα είναι για τον εν λόγω αγώνα και η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva.gr.
Με απόφαση της ΠΑΕ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ (12η αγωνιστική) και Άρη (22η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024».

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ