Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής ξεκινά το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας παίζει την Κυριακή η Θύελλα Κατσικά

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής που ήταν να γίνουν χθες (10/9) και αναβλήθηκαν, θα γίνουν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου σε εμβόλιμη αγωνιστική ημέρα. Συνεπώς η Θύελλα Κατσικά θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωτάθλημα με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης. Με τον Πιερικό θα παίξει στις 4 Οκτωβρίου στο γήπεδο Κατσικά.
Το χωριό Νέο Κεραμίδι είναι στο νομό Πιερίας, κοντά στην Κατερίνη. Εκεί εδρεύει ο Εθνικός που θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Διαθέτει κοινοτικό γήπεδο με χόρτο το οποίο θα είναι και η έδρα του. Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μόρα, που ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα σε ΑΕΚ, Βερόνα, Μπολόνια, Τσεζένα, Μπάρι, Παναιτωλικό, Λάρισα.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Οι αγώνες της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής 2023-2024, λόγω των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή της Θεσσαλίας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα θα εκκινήσει με τη διεξαγωγή των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και στους 4 ομίλους του πρωταθλήματος, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου».

Σχετικά άρθρα

Έχασε 2-0 στα Τρίκαλα και υποβιβάστηκε η Θύελλα Κατσικά

Καταιγίδα η Θύελλα Κατσικά 4-0 τον Βατανιακό Κατερίνης

Ο απόηχος από τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ