Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου στα Γιάννινα όπου ο Μορέιρα προσπαθεί να αποφύγει αντίπαλό του
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Οι αποστολές ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και οι απουσίες τους

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ που θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ο Θανάσης Στάικος πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές που είναι: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίμας, Τζίνο, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης Αλέξανδρος, Λιάσος, Νίνης, Παμλίδης, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπάλαν. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καραχάλιος, Παντελάκης, Λεό, Κιάκος και ο Κόντε που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Χωρίς τους Μπαλογιάννη, Μεγιάδο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει ξανά στην διάθεση του, τους Τζον Τοράλ και Λουίζ Φελίπε. Οι 21 παίκτες που έχει στην αποστολή ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Τζου, Ντικό, Φελίπε, Γκρόνινγκ.

Σχετικά άρθρα

Δείπνος ενότητας και ομοψυχίας με παρουσία Περιφερειάρχη και Δημάρχου

Πανέτοιμος ο “Άγιαξ” για τον…μικρό τελικό με Παναιτωλικό

Γενική είσοδος 10 ευρώ και με τον Παναιτωλικό