Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Ο Μοντέζ αρχηγός αποστολής (συμβολικά) του ΠΑΣ!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει αύριο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την αποστολή και έχρισε συμβολικά ως αρχηγό της τον παλιό μεγάλο άσο Χουάν Μοντέζ. Ο «Τσίτσε» ήταν να αναχωρήσει για την Αργεντινή την περασμένη Παρασκευή αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε τα εισιτήρια και παρέτεινε για λίγες ακόμα ημέρες την παραμονή του στα Γιάννινα. Αύριο θα είναι στο γήπεδο για να δει το ματς και την Κυριακή θα αναχωρήσει για Μπουένος Άιρες με την οικογένειά του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κόντε, Κιάκος, Παμλίδης, Παντελάκης, ο τιμωρημένος Τζίμας και ο Νίνης που είναι με ίωση. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρουμάνος αμυντικός Ράντου που αποκτήθηκε στην παράταση των μεταγραφών και δεν είναι έτοιμος. Μετά από καιρό τέθηκαν στη διάθεση του Θανάση Στάικου οι Μπιλμπάο, Ροσέρο.

Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Τσίνο, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέϊρα, Λώλης, Ροσέρο, Λεό, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΑΡΣΚΙ ΚΑΙ ΟΛΙΒΕΪΡΑ Ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα θα παραταχθεί αύριο στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος επιθετικός, αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού… “ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής” όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ. Έτσι, ο Ολιβέιρα, προστίθεται στις απουσίες των Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κούρτιτς και Κουαλιάτα λόγω τραυματισμών, καθώς και σε αυτήν του Κοτάρσκι, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Ενδιαφέρον έχει πάντως, ότι στην αποστολή μπήκε ο νεαρός Τζίμας, μετά το θέμα που προέκυψε με τον Πορτογάλο. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ