Λόγω των αναμμένων πυρσών ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Κίνδυνος τιμωρίας για ΠΑΣ λόγω της διακοπής

Το χθεσινό παιχνίδι επισκιάστηκε από ασχήμιες, με κίνδυνο τιμωρίας ακόμα και της έδρας του ΠΑΣ, καθώς το παιχνίδι διακόπηκε για 23 λεπτά.

Ένταση ξεκίνησε μία ώρα πριν από το παιχνίδι όταν νεαρά άτομα από το πέταλο της θύρας 7 που κάθονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφτασαν μέχρι τη θύρα 9 που κάθονται οι οπαδοί του ΠΑΣ, αφαιρώντας ένα πανό. Πήγαν να απειληθούν επεισόδια, αλλά μετά από λίγο φάνηκε κάπως ότι κόπασε η μπόρα, μετά την επέμβαση της αστυνομίας.
Εκεί που έδειχνε ότι είχε εκτονωθεί η ένταση, το πράγμα χειροτέρεψε με την έναρξη του αγώνα. Μέχρι το 14’ το ματς διακόπηκε τρεις φορές για μερικά λεπτά από τον Κουμπαράκη, επειδή έπεφταν αναμμένοι πυρσοί στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά της θύρας 9 που κάθονται οι ένθερμοι οπαδοί του ΠΑΣ. Στο 14’ το σκηνικό πήγε να γίνει πολεμικό όταν προσπάθησε να επέμβει η Αστυνομία. Απειλήθηκαν επεισόδια, με συνέπεια ο διαιτητής Κουμπαράκης να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι, βλέποντας ότι πάει να ξεφύγει η κατάσταση. Οι ομάδες και οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Μετά από 20 περίπου λεπτά επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και μετά από τρίλεπτη προθέρμανση των παικτών ξεκίνησε το παιχνίδι. Σποραδικά έπεσαν πάλι κάποιοι πυρσοί και καπνογόνα, χωρίς να προκληθεί πρόβλημα συνέχισης του αγώνα.

Σήμερα θα γίνει η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν με σπασμένα καθίσματα

Όλα αυτά καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή. Είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή. Ανάλογα με το κατηγορητήριο που θα συνταχθεί, θα εξαρτηθεί και η ποινή που μπορεί να είναι από βαρύ χρηματικό πρόστιμο μέχρι τιμωρία του γηπέδου από μία μέχρι τρεις αγωνιστικές. Από σήμερα θα γίνει και η καταγραφή των ζημιών που έχουν προκληθεί στο γήπεδο, αφού έπεσαν στον στίβο σπασμένες καρέκλες στο πάνω πέταλο που είναι ο φωτεινός πίνακας. Κάποια σπασμένα καθίσματα υπάρχουν και στη θύρα 7 που κάθισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος