Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

“Κλειδώνει” το δίδυμο Μπέγκα-Ελισάφ στον 2ο γύρο (νεότερη ενημέρωση)

Ξεκίνησε η επίσημη ροή αποτελεσμάτων για τον δήμο Ιωαννιτών, ωστόσο από τα στοιχεία που δίνουν οι παρατάξεις, με βάση τη δική τους πληροφόρηση, φαίνεται να “κλειδώνει” το δίδυμο Θ. Μπέγκα- Μ. Ελισάφ στον β’ γύρο.

Βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η παράταξη “Γιάννενα Νέα Εποχή” του Μωυσή Ελισάφ, σε σύνολο 19.800 ψηφοφόρων, προηγείται η παράταξη “Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα” του Θ. Μπέγκα με 28%, ακολουθεί ο Μ. Ελισάφ με 25%, στην τρίτη θέση είναι η παράταξη της Τ. Καλογιάννη με 20%, στην τέταρτη ο Ν. Γκόντας με 12,2% και ακολουθούν οι παρατάξεις του Λ. Νάτση με 5%, του Άρη Μπαρτζώκα με 4%, της Όλυς Τσουμάνη με 3,3%, της “Αριστερής Παρέμβασης” με 1,4% και το “Μέτωπο Δράσης” με 1%. Μάλιστα, από την παράταξη του Μ. Ελισάφ εκτιμούν πως το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει ως προς την είσοδο της παράταξης στον 2ο γύρο, καθώς η διαφορά με την παράταξη της Τ. Καλογιάννη είναι πάνω από 1.000 ψήφοι στο 40% των ψηφισάντων.

Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα, που δόθηκαν από την παράταξη του Θωμά Μπέγκα, σε σύνολο 12.171 ψηφισάντων, η “Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα” προηγείται με 30,13%, τα “Γιάννενα Νέα Εποχή” του Μωυσή Ελισάφ έπονται με 24,06%, η παράταξη “Ιωάννινα_2023” είναι στην τρίτη θέση με 20,15%, στην τέταρτη θέση βρίσκεται η “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” του Ν. Γκόντα με 11,58% και ακολουθούν τα “Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή” του Λ. Νάτση με 5,04%, τα “Γιάννενα Τώρα” του Άρη Μπαρτζώκα με 3,91%, η “Λαϊκή Συσπείρωση” με 3,27%, η “Αριστερή Παρέμβαση” με 1,14% και το “Μέτωπο Δράσης” με 0,72%.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών