ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Electric Solo με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο στο Beatnik (κλήρωση πρόσκλησης)

Τον γνωστό μέσα από την πορεία του συγκροτήματος «Τρύπες», αλλά και από τη μετέπειτα διαδρομή του, είτε μέσα από τις προσωπικές του δουλειές είτε μέσα από τις συνεργασίες του, κιθαρίστα Μπάμπη Παπαδόπουλο θα φιλοξενήσει στη σκηνή του το Beatnik την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ.

Στη συναυλία του με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις, κομμάτια απ’ όλη τη μουσική διαδρομή του, με έντονα στοιχεία αυτοσχεδιασμού. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι, με εργαλεία του την κιθάρα του, fx και loops περνάει από τον λυρισμό στον κόσμο των ηχητικών εντυπώσεων, δημιουργώντας έντονες εικόνες με διαθέσεις και συναισθήματα• σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην είσοδο και 6 ευρώ στην προπώληση από το Beatnik,το ΝΕΟΝ καφενείο και τα καταστήματα Manthos Optical.

Κλήρωση πρόσκλησης
O Η.Α. και η Bullet Production κληρώνουν μία μονή πρόσκληση για το live του Μπάμπη Παπαδόπουλου. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Μπάμπη Παπαδόπουλο» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Vassilikos με το «The Grand Duet» στο Beatnik

Ο Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Beatnik

Ηπειρωτικός Αγών

Οι Echo Tides με το «Ανδρομέδα FM» στο Beatnik