ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Αποδημητικά Φιλιά» από τη Θεατρική Συμπαιγνία

Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αποδημητικά Φιλιά», ένα σύγχρονο βαριετέ, με τραγούδια Ελλήνων συνθετών από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο, θεατρικά τραγούδια και κείμενα από το θέατρο και τη λογοτεχνία, παρουσιάζει η «Θεατρική Συμπαιγνία».

Οι Κατερίνα Βασιλείου, Γιολάντα Καπέρδα, Χάρις Μέγα και Άκης Σιούτης ερμηνεύουν 28 τραγούδια και 14 κείμενα.
Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Γιολάντας Καπέρδα, η μουσική διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλείου, ενδυματολόγος της παράστασης είναι η Βέρα Εμμανουηλίδου, χειριστές φωτισμού και ήχου οι Νικηφόρος Τσίλης και Μαριλένα Γκόνη, video promo και φωτογραφίες Κωστής Εμμανουηλίδης, σχεδιασμός αφίσας Χρήστος Λέντζαρης και υπεύθυνη επικοινωνίας η Βανέσσα Μπίντου, που μαζί με τη Γιολάντα Καπέρδα έχουν την ευθύνη οργάνωσης της παραγωγής.
Τα «Αποδημητικά Φιλιά» θα παρουσιάζονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, από αυτή την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ, στη «Σκηνή 125» στο ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο Καφέ – μπαρ «Σκάλα», στο βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, από τη Θεατρική Συμπαιγνία και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/apodimitika-filia/. Τηλέφωνα κρατήσεων 2651037676, 2651312830 και 6983749922.

Σχετικά άρθρα

Όταν αυτοί δεν ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα

Τιτίκα Τζάλλα

Επτά σκοτεινά λαϊκά παραμύθια σε μια παράσταση

«Καημός», μια παράσταση με σκοτεινά παραμύθια