ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με τον Διονύση Τσακνή

Με συναυλία του Διονύση Τσακνή θα γιορτάσει σήμερα Πέμπτη την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο ο Δήμος Ζίτσας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο λόφο «Καστρί».

Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που γιορτάζει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας και στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Ζίτσας.
Ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, αλλά και με τραγούδια φίλων του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική. Θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο Bandiera Rossa.
Μαζί με τον Διονύση Τσακνή εμφανίζεται και η Ιωάννα Καβρουλάκη. Τους δύο ερμηνευτές, πλαισιώνει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Ο Δημήτρης Μπέλλος στο πιάνο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, ο Γιάννης Ράλλης στα τύμπανα και ο Ακης Αμπράζης στο μπάσο.
Η είσοδος για το κοινόθα είναι ελεύθερη και ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα.