ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Στάση στο Beatnik για τους Bad Habits

Τους αθηναίους hard rockers Bad Habits, μια κατ’ εξοχήν live μπάντα, υποδέχεται στη σκηνή του το Beatnik Bar την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ορμώμενοι από την κυκλοφορία του νέου τους βίντεο για το φρενήρες «Under the Sun».

Σπάνια μπορείς να πέσεις έξω με έναν ετερόκλητο συνδυασμό κλασικού rock, εκρηκτικού punk, μιας κολλεκτίβας ανισόρροπων καλλιτεχνών, μοντέρνο ήχο και διχασμένη νοσταλγία μεταξύ των alt 2000’s και της 70’s rock n roll extravaganza.
Οι Bad Habits αποφάσισαν το 2019 έχοντας ως βάση την Αθήνα, να τα ισορροπήσουν όλα αυτά, να τα βάλουν σε straightforward Rock & Roll κομμάτια και να τα μοιραστούν με τον κόσμο. Οι Jo (φωνή), Ellie (μπάσο, φωνή), Spiros (κιθάρα), Severin (κιθάρα) και Apostol (drums) έβαλαν κάτω τα αντικρουόμενα background τους, το εκλεκτικό τους στυλ και δημιούργησαν τις βάσεις για μια νέα high-energy μπάντα.
Από την κυκλοφορία του πρώτου τους single «California», οι Bad Habits άφησαν εξαίρετες εντυπώσεις στην alternative σκηνή. Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε με τα επόμενα singles «Let it Roll» και «Not My Call», τα οποία συνοδεύτηκαν από τα πρώτα videos της μπάντας και επιλέχθηκαν για δύο editorial playlists στο Spotify. Ακολούθησε το high energy Rock & Roll EP «Nothing to Lose», που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2021.
Είσοδος 6 ευρώ. Προπώληση στο Beatnik Bar και στα καταστήματα Manthos Optical.

Σχετικά άρθρα

Vassilikos με το «The Grand Duet» στο Beatnik

Ο Blaine L. Reininger των Tuxedomoon στο Beatnik

Ηπειρωτικός Αγών

Οι Echo Tides με το «Ανδρομέδα FM» στο Beatnik