ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ματούλα Ζαμάνη στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ

Η Ματούλα Ζαμάνη συνεχίζει την ambient tour της στα Γιάννενα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, με μια συναυλία στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στις 9.30 το βράδυ.

«Σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση και τη μουσική μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του ασφοντυλίτη και του Αμοργιανού φλασκόμηλου, ερχόμαστε κοντά να καλοκαιρίσουμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε χαραμάδες αναπνοής και χαράς. Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας», αναφέρει η ίδια η Ματούλα Ζαμάνη.
Μαζί της οι Γιάννης Κονταράτος (βιολί, microkorg), Nίκος Αγγούσης (κλαρίνο), Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, ούτι), Γιώργος Μπουλντής (acoustic bass, synth bass) και Σωτήρης Μαυρονάσιος (pads, loops, τύμπανα).
Γενική είσοδος 13 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: στο κιόσκι Tickets Ioannina στην κεντρική πλατεία (τηλ. 6942561023), στο δισκοπωλείο Rock Shop (τηλ. 2651038276) και στο viva.gr.

Σχετικά άρθρα

Η έντεχνη σκηνή «παρελάζει» στο Stage

Ματούλα Ζαμάνη ξανά στο Stage – Κλήρωση προσκλήσεων