ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Αφιέρωμα στον Leonard Cohen στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen παρουσιάζουν το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο Leonard Cohen με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του, με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is ταξιδεύουν το κοινο με τις ξεχωριστές φωνές τους στο θαυμαστό σύμπαν του Leonard Cohen. Μαζί τους, ο βιρτουόζος ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, ο μαέστρος Γιώργος Δελλής στα πλήκτρα, και ο λακωνικά μελωδικός Άδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα (Swing Shoes).

Ο Cohen αποτελεί μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη. Ποιητής, μουσικός, δάσκαλος και μαθητής μοιράστηκε τις σκέψεις του και τη ζωή του μέσα από απλές μελωδίες και μια βαθιά «θεία» χρυσή φωνή.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο, 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σχετικά άρθρα

Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Κεραμικά που ανθίζουν» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Οι νεκροί δεν μιλούν: Η Περίπτωση του Οδυσσέα Ανδρούτσου» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας