Φωτογραφία: Φώτης Σάρρας
ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Δείπνο με ανανά» για τέσσερις παραστάσεις

Τη θεατρική παράσταση «Δείπνο με ανανά» παρουσιάζει η ομάδα τέχνης Αφηγηματικός Νους (Α.Ν.) τη Δευτέρα 20, την Τρίτη 21, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο μπαρ «Θυμωμένο Πορτραίτο».

«Ποια είναι η αληθινή ζωή και ποια η επινοημένη; Αυτή που επισκιάζει ό,τι πραγματικά θέλουμε να ζήσουμε και δεν το τολμούμε; Ή αυτή που είναι απαραίτητη για να κυλήσει ο χρόνος, για να γεμίσουμε το κενό μιας απούσας ζωής, μιας μη ζωής;». Συγγραφέας του «Δείπνο με ανανά» είναι ο Πάνος Ζώης και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Γιάννα Κούλα. Τους ρόλους ερμηνεύουν η Σωτηρία Τζιούρη και ο Κώστας Χριστοδούλου. Τηλέφωνα κρατήσεων 6944265939.

Η ομάδα τέχνης Αφηγηματικός Νους (Α.Ν.) δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό την προώθηση και διάδοση κάθε μορφής τέχνης με εναλλακτικές προσεγγίσεις και απόλυτο σεβασμό προς αυτή. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες από τον καλλιτεχνικό χώρο ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση δράσεων που σχετίζονται με το θέατρο, τη μουσική, τα εικαστικά, τη δημιουργική γραφή, το κουκλοθέατρο, το θεατρικό παιχνίδι και συνδέονται άμεσα με τον αφηγηματικό λόγο. Τον μήνα Ιούλιο επέστρεψε με μια σειρά εκδηλώσεων στα θεατρικά δρώμενα της πόλης έπειτα από τη σιωπή της πανδημίας.

Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν πλέον μόνο για τις παραστάσεις στις 27 και 28 Ιουλίου. 

Σχετικά άρθρα

Συστηματική αναπαράσταση του παραμυθιού «Το σκλαβί»

Σεμινάριο συστημικής αναπαράστασης παραμυθιών με την Καλλιόπη Άνθη

Ηπειρωτικός Αγών

Ο Αφηγηματικός Νους στο Μουσείο Αργυροτεχνίας – Σαν στο κρυφό σχολειό