Πολιτισμός

Θα χορέψουν την Πρέβεζα σε ρυθμούς swing

Την εμφάνιση της Νο 1 μπάντας swing του Ηνωμένου Βασίλειου, για μια αποκλειστική εμφάνιση στη χώρα μας, εξασφάλισε το Preveza Jazz Festival. Ο λόγος για τους The Jive Aces, που θα εμφανιστούν την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας.

Οι Jive Aces, το 8μελές συγκρότημα με την πιο feelgood διάθεση, έρχονται από το Λονδίνο για να ξετυλίξουν το soundtrack της ζωής μας και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους. Να μας διασκεδάσουν με όλες τις μεγάλες και γνώριμες επιτυχίες των δεκαετιών 30’s, 40’s, 50’s kai 60’s σε μοντέρνες ενορχηστρώσεις.
Οι Jive Aces συνδυάζουν το beat, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του rock and roll, με τη διασκέδαση και τον ρυθμό του swing. Το μουσικό τους ταξίδι ξεκινά από τον Elvis Prisley και τον Bill Haley και φτάνει έως τον Louis Prima και τον Frank Sinatra.
Ποιος δε θα ‘θελε να ξανακούσει μια βραδιά του Αυγούστου το Summertime, το Μack the Knife, το La Dolce Vita, το Singing in the rain, το Buona sera seniorita, Το Blue moon, το Fever αλλά και το La vie en rose της Πιάφ μαζί με το πολυαγαπημένο Bring me sunshine με τα 3,3 εκατομμύρια προβολές στο youtube στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους.
Χτύπημα των ποδιών, παλαμάκια, στριφογύρισμα στον ξέφρενο ρυθμό του swing είναι αυτά που πηγάζουν αυθόρμητα από τα μέλη της μπάντας όταν βρίσκονται στην σκηνή. Οι Jive Aces τρελαίνονται για τον ρυθμό και τον χορό μα πιο πολύ τους αρέσει να μεταδίδουν την ενέργεια τους στο κόσμο.
Το live θα ανοίξει η μπάντα Diakrotima από την Πρέβεζα. Εισιτήρια 15 ευρώ στην προπώληση και 20 ευρώ στην πόρτα.

Σχετικά άρθρα

Με M. Φαραντούρη, D. Lynch και Shantel το Preveza Jazz Festival

Preveza Jazz Festival: Τζαζ σχήματα και για το κλείσιμο Φοίβος Δεληβοριάς

H Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στην Πρέβεζα