ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Με Μάλαμα ξεκινά ο Μάρτιος στο Stage (Κλήρωση προσκλήσεων)

Ο Σωκράτης Μάλαμας κάνει «ποδαρικό» στο Stage Ioannina για τον Μάρτιο, με ένα πρόγραμμα, που «πατάει» στο δικό του ρεπερτόριο, αλλά και σε όλα εκείνα τα μουσικά του ταξίδια στο ελληνικό πεντάγραμμο, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Από τις «Ασπρόμαυρες ιστορίες» μέχρι τα «Κάτοπτρα», τις συμμετοχές σε δίσκους άλλων και τις απόπειρες στα «Σκέτα», ο Μάλαμας παραμένει πάντα και μια συναυλιακή εμπειρία.
Στη χειμερινή του περιοδεία, μαζί με ξεχωριστούς μουσικούς, ο Σωκράτης κάνει το ένα sold out μετά το άλλο. Μαζί του είναι οι Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί και τη βιόλα, και ο Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και το μπουζούκι.
Ο Σωκράτης Μάλαμας θα εμφανιστεί στο Stage την Παρασκευή 1 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 10.30 το βράδυ.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ στο ταμείο και 12 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live του Σωκράτη Μάλαμα. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Μάλαμα» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Σωκράτης Mάλαμας με όσα αγαπάμε και όσα αγαπάει (κλήρωση προσκλήσεων)

Ηπειρωτικός Αγών

Σε νέα ημερομηνία ο Σωκράτης Μάλαμας

Σωκράτης Μάλαμας στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ