Πολιτισμός

Ορφέας Περίδης – Λιζέτα Καλημέρη στο Stage (Κλήρωση προσκλήσεων)

Μετά τη δισκογραφική τους συνεργασία, ο Ορφέας Περίδης μαζί με την Λιζέτα Καλημέρη προχωρούν μαζί και στη σκηνή και έρχονται στα Γιάννενα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, για μια εμφάνιση στο Stage, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «Εν Φλύα».

Οι δύο καλλιτέχνες, με ένα πολυμορφικό μουσικό σχήμα, παρουσιάζουν ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, με τις νέες τους δημιουργίες αλλά και τα παλαιότερα, γνωστά και αγαπημένα τους κομμάτια. Ο Ορφέας Περίδης φέτος γιορτάζει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία. Η Λιζέτα Καλημέρη, με τη σπάνια της φωνή, το προσεκτικά επιλεγμένο της ρεπερτόριο και το δημιουργικό χάρισμα του Ορφέα Περίδη, δημιουργούν ένα άψογο αποτέλεσμα επί σκηνής.
Συμμετέχουν ο Θοδωρής Δαμουράκης στις κιθάρες, ο Αλέξανδρος Ιακώβου στο βιολί και το μαντολίνο, η Εύη Κανέλλου στα κρουστά και ο Κώστας Αρσένης στο κοντραμπάσο.
Ώρα έναρξης 22:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live των Περίδη-Καλημέρη. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Περίδη-Καλημέρη» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Ακυρώνεται η συναυλία του Ορφέα Περίδη

Πανσέληνος με Ορφέα Περίδη στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης

Από Χαρούλη και Περίδη μέχρι Μήδεια και… πικ νικ στο 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης