ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μαζί στη σκηνή οι Γ. Ζερβάκης, Αργ. Λούλατζης και Π. Κυραμαργιός

Στα Γιάννενα έρχονται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης («Χτίζω Ανέμους», Οκτώβριος 2022), ο Αργύρης Λούλατζης («Σαντικλέρι», Δεκέμβριος 2022) και ο Παντελής Κυραμαργιός («Προσωρινά Αιώνιοι», Ιανουάριος 2023), μετά τις sold-out χειμερινές εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και ένα πλούσιο συναυλιακό καλοκαίρι που ξεσήκωσε το κοινό.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στον Πολυχώρο Αγορά (Κατσάρη 11), με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους, ηλεκτρική προσέγγιση στο παραδοσιακό, δηλώνοντας και πάλι το «παρών» για μια απογειωτική βραδιά.
Με ένα ρεπερτόριο, που μας ταξιδεύει σε γνωστά αλλά και νέα, συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική μουσική χημεία τους, οι τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά και ετοιμάζουν για όλους μας με την απρόσμενη μουσική ματιά τους μυσταγωγικές βραδιές, γεμάτες κέφι και συγκίνηση, που θα μας μείνουν αξέχαστες.
«Προτού ακόμα γνωριστούμε, ήμασταν ακροατές ο ένας του άλλου. Νιώθαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση. Σαν να έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Με τη ματιά του καθενός όμως να είναι κάπως διαφορετική, από άλλη γωνία. Έτσι που και οι τρεις μαζί να μην αφήνουμε κάποια πλευρά αθέατη. Βρεθήκαμε στις μουσικές σκηνές και γίναμε φίλοι πριν το καταλάβουμε. Το μαγικό στις κοινές μας εμφανίσεις είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατέβει από τη σκηνή όταν τραγουδά ο άλλος. Δεν υπάρχει “δικό μου” τραγούδι και “δικό του”. Μόνο “δικά μας”. Έτσι τα αισθανόμαστε και έτσι τα παρουσιάζουμε», αναφέρουν.
Ώρα έναρξης 10 το βράδυ. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων more.com. Τηλέφωνο κρατήσεων 6942561023.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών