ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Στην ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ το γάλα της «Ένωσης Αγροτών»

Με τη γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επέλεξε να συνεργαστεί για τη γαλακτοκομική περίοδο 2022-2023 ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» , μετά από διαπραγμάτευση για την διάθεση τόσο του συμβατικού όσο και του βιολογικού αιγοπρόβειου γάλακτος της Ομάδας Παραγωγών του Συνεταιρισμού.

Οι τιμές διάθεσης, οι οποίες συμφωνήθηκαν, ανέρχονται στο 1,60 ευρώ το κιλό για το συμβατικό πρόβειο γάλα και στο 1 ευρώ το κιλό για το συμβατικό γίδινο γάλα. Οι τιμές προσαυξάνονται 0,02 λεπτά αντίστοιχα για το βιολογικό γάλα.
Ο Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων κάνει, επίσης, γνωστό ότι θα συνεχίσει παράλληλα τη στήριξη των μελών του, προμηθεύοντας τα με ζωοτροφές άριστης ποιότητας αλλά και παρέχοντας επιστημονική στήριξη τόσο για τη διατροφή και την υγιεινή του ζωικού κεφαλαίου.
«Κοινή πεποίθησή μας είναι η ενδυνάμωση της ομάδας των αιγοπροβατοτρόφων του Συνεταιρισμού με την είσοδο και νέων παραγωγών, προκειμένου να αυξηθεί η ποσότητα εισκόμισης γάλακτος, κάτι το οποίο θα αυξήσει τη διαπραγματευτική μας ικανότητα πάντα προς όφελος των παραγωγών», αναφέρεται σε ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Ένωσης Αγροτών» Χάρης Λιούρης.

Σχετικά άρθρα

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ – Μια γιορτή για το προσωπικό και τις οικογένειές τους στην Άρτα

Ενίσχυση των παραγωγών ζητά η «Ένωση Αγροτών»

Έξι βραβεία για την «Ήπειρος» στα φετινά Mediterranean Taste Awards