ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμών μέσω IRIS Payments από την Τράπεζα Ηπείρου

Τις δυνατότητες internet banking που διαθέτει στους πελάτες της, διευρύνει η Τράπεζα Ηπείρου, με την ενεργοποίηση της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Payments.

Η ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας Ηπείρου και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, έχοντας ημερήσιο όριο συναλλαγών τα 500 ευρώ και μηδενική προμήθεια.
Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Ηπείρου παρέχει παράλληλα την υπηρεσία instant payment για συναλλαγές άνω των 500 ευρώ, στην πιο ανταγωνιστική προμήθεια της αγοράς με 0,90 ευρώ ανά συναλλαγή, ενώ παράλληλα δε χρεώνει προμήθειες εισερχομένων εμβασμάτων.
«Είμαστε η πρώτη μη συστημική τράπεζα στην Ελλάδα, που προσφέρει τη διατραπεζική υπηρεσία IRIS Payments. Η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει όλες τις σύγχρονες ψηφιακές ευκολίες με ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές προμήθειες της αγοράς», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας.

Σχετικά άρθρα

Με αναφορές στο έλλειμμα τραπεζικής εξυπηρέτησης

Με δύο ομιλητές στο TechFuse η Τράπεζα Ηπείρου

Ψηφίζουν Ioannina Lake Run οι δρομείς

Ηπειρωτικός Αγών