ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Terracom

Στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 10 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο η Terracom (https://www.terracom.gr/).

Η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες, που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς. Μεταξύ αυτών, το ProxiTour (https://www.proxitour.com/), μια καινοτόμα πλατφόρμα ξενάγησης και περιήγησης, που, κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών θεματικών διαδρομών, αναδεικνύοντάς σημεία ενδιαφέροντος και τοπόσημα, και το Proximiot (https://proximiot.com/), μια IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing (Μάρκετινγκ Εγγύτητας), που συλλέγει πληροφορίες σχετικής θέσης χρηστών σε πραγματικό χρόνο στον χώρο πωλήσεων και τις επεξεργάζεται σε συσχέτιση με ιστορική πληροφορία.

Το περίπτερο της Terracom θα βρίσκεται στο «Κτίριο 3 – Stand C4», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της και τις λύσεις που μπορούμε να προτείνει.

Σχετικά άρθρα

Τετραήμερη εργασία για δεύτερο καλοκαίρι από την Terracom

Η Terracom «ασφάλισε» το Μουντιάλ του Κατάρ

Στο συνέδριο «UK Funding Opportunities for Greek Innovative SMEs» η Terracom

Ηπειρωτικός Αγών