ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Εκδήλωση για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση

Οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση που επέρχονται μετά την ψήφιση του νόμου 4808/2021, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αλλά και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων, το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Du Lac.
Ομιλητές θα είναι ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης, ο οποίος θα μιλήσει για τις επιπτώσεις του νόμου στο συνδικαλιστικό κίνημα, ο δικηγόρος – εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, που θα αναφερθεί στις εξελίξεις αναφορικά με την κοινωνική ασφάλιση και το συνταξιοδοτικό, και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας, που θα αναφερθεί στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και την ιδιωτική επικουρική ασφάλιση. Παρέμβαση θα κάνει το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Πετρόπουλος.
Κάλεσμα στους εργαζόμενους του δημόσιου να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να καταθέσουν ερωτήματα και απορίες, απεύθυναν εκ μέρους του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ οι Χρήστος Γρίβας και Στέφανος Σίντος, επισημαίνοντας πως παράλληλος στόχος είναι και η οργάνωση της «απάντησης» των εργαζομένων στην «ωμή επέμβαση του κράτους στην λειτουργία των συνδικάτων», αλλά και στην ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ με τον Διονύση Τεμπονέρα

Ηπειρωτικός Αγών

Μεταφέρεται η αργία, 1η Μάη η απεργία

Συνεπείς στο ραντεβού τους οι εργαζόμενοι