ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Πρεμιέρα για τις πτήσεις από τη Σκανδιναβία

Με μουσική, εδέσματα και διάφορα κρύα ροφήματα καλωσόρισε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Chef΄s Club Ηπείρου και τον πολιτιστικό σύλλογο «Epirus Folk Art», τους πρώτους επιβάτες από χώρες της Σκανδιναβίας, που προσγειώθηκαν τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εκτελούνται πτήσεις τσάρτερ από την Κοπεγχάγη, τη Στοκχόλμη, το Μπιλούντ και το Γκέτεμποργκ, στο πλαίσιο εκδρομών που οργανώνει ο σκανδιναβικός οργανισμός τουρισμού Apollo.
Σε δελτίο τύπου, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την ελπίδα οι πτήσεις αυτές να αποτελέσουν τον προπομπό μόνιμων τακτικών συνδέσεων των Ιωαννίνων με πόλεις του εξωτερικού.
Η Ένωση Ξενοδόχων ευχαριστεί για την υποστήριξη τις εταιρείες «Ηπειρωτική Τροφίμων- Δ. Παπαϊωάννου ΑΕ» και «Norde Εμπόριο Καφέδων», το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα », την εταιρία εκμεταλλεύσεων τουριστικών καταστημάτων αεροδρομίων « Γ. Ιωαννίδη», τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τους σεφ Αδάμο Δότσιο και Παναγιώτη Σιαφάκα, το Radio DeeJay και τον Χάρη Τσίτο, την εταιρία ηχητικών συστημάτων του Ελευθέριου Τζοβάρα και τον φωτογράφο Νικόλαο Τσιλίκη.

Σχετικά άρθρα

Ικανοποιητικές δεδομένης της εποχής οι πληρότητες για το Πάσχα

Μέτρα «φρένο» στα Airbnb ζητούν οι ξενοδόχοι

Γεωργία Χαλάτση

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC