ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Δωρεάν ηλεκτρονικό «ράφι» για τις επιχειρήσεις της Άρτας

Τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη του να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους ηλεκτρονικό «ράφι» παρέχει το Επιμελητήριο Άρτας, δίνοντάς τους τη ευκαιρία να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις στην ηλεκτρονική αγορά προϊόντων, η οποία είναι διαθέσιμη και λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.artamarket.gr.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο Άρτας προσφέρει προβολή και ηλεκτρονικές πωλήσεις στην τοπική ηλεκτρονική αγορά μελών (e-Mall), που δίνει τη δυνατότητα προβολής (βιτρίνα), αλλά και ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) των τοπικών, αλλά και άλλων προϊόντων, χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού καταστήματος, που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης. Σύμφωνα με το Επιμελητήριο Άρτας, αποτελεί τον πιο σύγχρονο επιχειρηματικό οδηγό για όλεςτις επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου, με αυτοδιαχείριση περιεχομένου και online πωλήσεων.
Επίσης, προσφέρει προβολή και ηλεκτρονικές πωλήσεις στην πανελλήνια ηλεκτρονική αγορά (www.directmarket.gr). Προσφέρεται με το ίδιο εταιρικό προφίλ προβολή και στην πανελλαδική ηλεκτρονική βιτρίνα, δηλαδή ένα ακόμα ηλεκτρονικό ράφι για όλες τις επιχειρήσεις του νομού Άρτας, που αξιοποιεί όλες τις τελευταίες τάσεις και δυνατότητες της αγοράς στο e-επιχειρείν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα παρέχεται και δωρεάν διασύνδεση του ηλεκτρονικού ραφιού με την τοπική και πανελλήνια πύλη τουρισμού www.Filoxeno.com στην κατηγορία «τοπική αγορά», που επίσης προβάλει όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό (καταλύματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δραστηριότητες, τουριστικά πρακτορεία κλπ), αλλά και τα καταστήματα λιανικής της κάθε τοπικής αγοράς.
Κάθε προβολή (το περιεχόμενο, οι παραγγελίες, οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων) είναι αυτοδιαχειριζόμενη αποκλειστικά από την κάθε επιχείρηση, ενώ είναι εφικτή η αυτόματη διασύνδεση των υπαρχόντων e-shop του νομού Άρτας με την αγορά μέσω αρχείου XML (απλά στέλνοντας το link με τα προϊόντα της επιχείρησης).
Οι προσφερόμενες ανταποδοτικές υπηρεσίες είναι προσβάσιμες μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας, αλλά και από την διεύθυνση www.artamarket.gr.
Δεν απαιτείται καμία υποδομή από τις επιχειρήσεις παρά μόνο σύνδεση στο Internet. Eίναι εύκολες στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενες από τα μέλη. Παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως υποστήριξη από το συνεργάτη του Επιμελητηρίου στους χρήστες, καθώς και εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Άρτας στο τηλέφωνο 2681028728.
«Στη δύσκολη αυτή συγκυρία το Επιμελητήριο Άρτας είναι αρωγός και αποτελεί εγγύηση στην προσπάθειά των μελών του για την αύξηση της προβολής και των πωλήσεών τους, αλλά και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τις τοπικές επιχειρήσεις και τους λογιστικούς ή οικονομικούς συμβούλους τους», αναφέρει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο για το Νοσοκομείο Άρτας

Επιμένει σε διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης ο Σπ. Ριζόπουλος