ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία για μηχανικούς

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία, στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση, άμεσα, γρήγορα και ψηφιακά, θα έχουν οι μηχανικοί της Ηπείρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα», την οποία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ στα Γιάννενα (Αραβαντινού 6-8), με σκοπό την παρουσίαση της νέας εταιρείας ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, καθώς και τις δυνατότητες του προγράμματος του «Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ». Επίσης, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση όλων για τα συγχρηματοδοτούμενα, από ευρωπαϊκούς πόρους, χρηματοδοτικά εργαλεία, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΗ Ιωάννη Τσίγκρο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον πρόεδρο του Τμήματος Ηπείρου της ΠΕΔΜΕΔΕ Γεώργιο Ντάτση και τον πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνο Μακέδο.
Τις νεότερες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στο κοινό πρόγραμμα στήριξης των μηχανικών ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ, καθώς και τα νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία στήριξης ΜμΕ, που διατίθενται σήμερα από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, θα παρουσιάσουν διευθυντικά στελέχη της και θα ακολουθήσει παρουσίαση Εργαλείου Μικροχρηματοδότησης – Έκδοση νέου δανείου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο. Στο τέλος έχει προβλεφθεί χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.