ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

TEDx Mavili Square – Με πλούσιο πρόγραμμα και θέμα την εὖtopia

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων το TEDx Mavili Square, με σκοπό να ανακαλύψει την δική του εὖtopia.

Η μεγαλύτερη γιορτή διάδοσης ιδεών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 9 το πρωί, έτοιμη να διαδώσει ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Στο φετινό πρόγραμμα συμμετέχουν οκτώ διεθνείς ομιλητές, 13 ομιλητές και performances από κάθε γωνιά της Ελλάδος, περισσότερα από δέκα career talks, έτοιμα να δώσουν στους συμμετέχοντες όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας, και πάνω από 150 ευκαιρίες καριέρας. Και αυτά, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσουν οι συμμετέχοντες είτε στις αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου «Κάρολος Παπούλιας» είτε εξ αποστάσεως.
«Το μεγαλύτερο TEDx Event της Βόρειας Ελλάδος σας υπόσχεται μια μέρα γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα και μοναδικές στιγμές χαράς και συζητήσεων. Τι είναι το Metaverse και πώς μπορεί να αλλάξει τον κόσμο; Ποιος είναι ο Iain Liam Ward και πώς είναι να ζεις με καρκίνο του εγκεφάλου τελικού σταδίου; Θα ανακαλύψουμε πώς είναι η ζωή μιας επιζήσασας της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς και τι είναι ο όρος «Dark Tourism». Μαζί μας στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square ο Αντώνης Σρόιτερ, που θα μας μιλήσει για τη χαρά της διαφωνίας με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό, ενώ παράλληλα η Αναστασία Σαραντίδου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θα μοιραστούν τις δικές του ιδιαίτερες ιστορίες. Θα μάθουμε τι είναι η «the line» πόλη και πως θα αλλάξει το μέλλον της αρχιτεκτονικής από τον Πιέρο Πιερή. Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα θα διασαφηνίσει τον πολυδιάστατο ρόλο της Ελληνίδας γυναίκας του σήμερα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μοιραστεί μαζί μας προσωπικά βιώματα και τον τρόπο του να ξεπερνάς οποιαδήποτε κριτική. Αυτά και άλλα πολλά το Σάββατο 6 Μαΐου. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, και επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε και γίνετε και εσείς μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο», αναφέρεται σε κείμενοι για την εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Στις 6 Μαΐου το επόμενο event του TEDx Mavili Square