ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Εγώ και Εσύ Μαζί» με δύο χριστουγεννιάτικα εργαστήρια τέχνης

Ο κύκλος βιωματικών εργαστηρίων φροντίδας, συνεργασίας και σύνδεσης για γονείς «Εγώ και Εσύ Μαζί» του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων φορά τα γιορτινά του, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους σε δύο αυτοτελή βιωματικά εργαστήρια τέχνης.
Τα δύο εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 4 και 11 Δεκεμβρίου (11:30-12:30), στον 4ο όροφο του Καμπέρειου Ιδρύματος, και απευθύνονται σε γονείς και παιδιά 2-4 ετών. Την οργάνωση, τον συντονισμό και την εμψύχωση της ομάδας έχει η εκπαιδευτικός- εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου.
Το εργαστήριο της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου έχει τίτλο «O Νόι και η Φάλαινα τον χειμώνα» και πρόκειται για μια ιστορία θάρρους και φιλίας. Ο Νοϊ, καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, λαχταρά να δει το φίλο του, ένα μικρό φαλαινάκι που έσωσε, όταν η καταιγίδα το ξέβρασε στην ακτή. Το μικρό αγόρι παρατηρεί τη θάλασσα και περιμένει.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου σειρά έχει «To μικρότερο χριστουγεννιάτικο Δώρο», μια έξυπνη χριστουγεννιάτικη ιστορία, που μας θυμίζει πως ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δωράκι, μπορεί να είναι ταυτόχρονα πολύ μεγάλο! Ο Ρόλαντ ψάχνει να βρει το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δώρο! Είναι όμως αυτό που θα τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2651025670 και 6973942189, καθώς και στο e-mail ergastiriadipethei@gmail.com.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο