ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Γίνεται θεσμός το «Adventure Borders» στην Κόνιτσα

Θεσμό για την περιοχή της Κόνιτσας φιλοδοξεί να αποτελέσει η διοργάνωση «Adventure Borders», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά.

Αναβάτες και μηχανές δοκιμάστηκαν σκληρά στις διαδρομές που επιλέχθηκαν και διέσχισαν τον δήμο Κόνιτσας, περνώντας από την Πηγή, την Πουρνιά, τη Φούρκα, τη Σαμαρίνα, τις Πάδες, αλλά και από τα Καβάσιλα, το Μολυβδοσκέπαστο, το Αηδονοχώρι, τη Μερόπη και τη Βήσσανη, για να τερματίσουν το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας. Εκεί έγινε μια μικρή γιορτή, με τον δήμο Κόνιτσας και τον διοργανωτή Δημήτρη Τουφεξή να προσφέρουν κεράσματα και αναψυκτικά στους συμμετέχοντες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις διαδρομές, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Νικόλαος Εξάρχου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Λαζογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσιγκούλης και αρκετοί συνδημότες.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος, ευχαρίστησε τον Δ. Τουφεξή και υποσχέθηκε τη βοήθεια του δήμου και την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε η εκδήλωση να γίνει θεσμός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Σε θερμή ατμόσφαιρα η ορκωμοσία στον Δήμο Κόνιτσας

Επιστροφή του Ανδρέα Παπασπύρου στον Δήμο Κόνιτσας

Γεωργία Χαλάτση

Σε ενίσχυση του ρεύματος από Ισραήλ προσδοκά ο Δήμος Κόνιτσας